+46 251 650072 (08.00-16.00)

Här finns allt du behöver för Alpint, Topptur, Randonee eller Freeride

Här hittar du all utrustning som du kan tänkas behöva för Alpint, Toppturen eller äventyret på fjället. Detta oavsett om du ska ägna dig åt Toppturer eller Randonee, telemark eller alpint. Vi har Alpinskidor, slalomskidor, Toppturskidor, Stavar, Pjäxor för Topptur, Bindningar, Stighudar och mycket mer.

Topptur eller Randonee för dig som gillar att röra dig i fjäll och berg och kunna gå mellan toppar på lite bredare skidor än dom tradiotionella turskidorna. Dessa Skidor är noggrant utvalda för just Topptur och Randonee. Stighudar av högsta Kvalite från Pomoca och Hagan. Skidor ifrån Dynafit, Fischer, Hagan Skis är högkvalitativa produkter för dig som vill ha det bästa möjliga. 

Med rätt grejer blir du snabbt redo för Alptoppar och Svenska bergssidor vid tex Storulvån eller kanske rent av Kebnekaise? 

För att du ska vara säker på fjället och berget rekommenderar vi självklart en kompis och Lavinutrustning som du hittar i den kategorin. Se till att vara väl förberedd och Underskatta inte vädrets makter.

 

Items 1 to 36 of 236 total

Set Ascending Direction
per page

Grid  List 

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 36 of 236 total

Set Ascending Direction
per page

Grid  List 

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5