+46 251 650072 (08.00-16.00)

Primateria / Skimateria – Siklejä ja roto-harjoja hiihtäjille

Primateria Sport, nykyisin Skimateria, on osa Primateria AB:tä, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita ympäri maailman. Primateria on erikoistunut pääasiassa lisäämään yrityksen tuottavuutta ja kannattavuutta tuoteteollisuudessa. Suurin on työstä kuluu erilaisten leikkaustyökalujen ja komponenttien optimointiin niin, että aikaansaadaan paras mahdollinen suorituskyky.

Primateria Sport / Skimateria hyödyntää Primaterian tietoa ja kokemusta, ja siirtää sen vapaa-ajan tuotteisiin kuten murtomaa-ja alppihiihdon työkaluihin.

Primateria Sportin / Skimaterian tavoitteena on parantaa ja yksinkertaistaa tavallisia työkaluja ja tuotteita, joita tänä päivänä urheilumaailmassa käytetään.

Primateria Sport on tehnyt jo vuosien ajan yhteistyötä Ruotsin hiihtomaajoukkueen kanssa parantaakseen ja muokatakseen suksien huoltoon käytettäviä työkaluja. Yritys toimittaa tuotteitaan maajoukkueelle ja kehittää osaamistaan koko sopimuskauden ajan. Se on myös yksi Cross Country SKI TEAM Swedenin jäsenistä.

Tällä hetkellä Primateria Sport / Skimateria valmistaa ainutlaatuisia ja maailmanluokkaisia siklejä, roto-harjoja ja suksivoiteita sekä murtomaa- että alppihiihtosuksien huoltoon.There are no products matching the selection.