+46 251 650072 (08.00-16.00)

Sportprodukter som kan användas året runt! 

Här på Skistart hittar du allt du kan tänkas behöva inför årets idrottande, äventyr och utflykter. Genom att enbart arbeta med de bästa varumärkena kan vi se till att du får bra produkter av hög kvalitet till ett bra pris. Till några av våra varumärken hör Bergans, Bliz, Casco, Haglöfs, OneWay, Primus, Rehband, Salomon, Swenor, Trangia och Vulkan så du förstår säkert att vi med dessa och mänger andra kända varumärken har något för just dig och dina tänkta aktiviteter.

Oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst så finns det alla anledningar och möjligheter att ge sig ut och träna längdskidåkning, långfärdsskridskoåkning, rullskidåkning, löpning eller njuta av upplevelser som härliga gångpass, långvandringar och övernattningar under bar himmel.

Den svenska naturen och vårt klimat ger en variation i upplevelser som är svår att hitta någon annanstans. Med allt från långsträckta slätter, till höga berg och en ytterst kuperad terräng till tusentals sjöar så finns ett fantastiskt utbud i tänkbara uteaktiviteter. Lägg där till våra fyra årstider så har du en variation som heter duga och när du väl vill ta en paus från höstrusket så är det bara att checka in på gymmet eller utmana vännerna på ett innebandypass.

Här har vi samlat de produkter som kan användas året runt för att förhöja dina upplevelser. Detta inkluderar barnvagnar, produkter till hundsport, idrottskydd, kosttillskott, liggunderlag, packsäckar, pannlampor, pulsklockor, ryggsäckar och väskor, sovsäckar, sportglasögon, stormkök, sälenstugor för uthyrning och tält.

Så när du är ute efter utrustning och produkter för dina året-runt-aktiviteter så kolla med oss på Skistart, då vi alldeles säkert har de bästa produkterna för just dig och din träning, utflykt eller ditt äventyr. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är osäker på vad du behöver eller har frågor kring hur våra olika modeller skiljer sig åt. Vi är experter på utrustning inom idrott och äventyr och vi finns här för dig!

Här nedan visas samtliga produkter från menyn "Året runt", oavsett undermeny.
Om du endast vill visa produkter från en speciell kategori, välj denna kategori till vänster eller i huvudmenyn.

 

Items 1 to 36 of 2289 total

Set Ascending Direction
per page

Grid  List 

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 36 of 2289 total

Set Ascending Direction
per page

Grid  List 

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5